[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_hoverbox image=”481″ primary_title=”Пране на мека мебел” primary_title_font_container=”font_size:40|color:%23e8e8e8″ primary_title_use_theme_fonts=”yes” primary_title_css_animation=”bounceIn” hover_title=”Цени” hover_btn_title=”Запазете час” hover_btn_color=”black” css_animation=”fadeIn” use_custom_fonts_primary_title=”true” hover_add_button=”true” hover_btn_custom_onclick=”true” hover_btn_custom_onclick_code=”window.open(“https://chistimebeli.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8“);”]

Цените за пране на дивани започват от 25 лева.

[/vc_hoverbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_hoverbox image=”482″ primary_title=”Пране на мокети” primary_title_font_container=”font_size:40|color:%23ffffff” primary_title_use_theme_fonts=”yes” primary_title_css_animation=”bounceInUp” hover_title=”Цени” hover_btn_title=”Запазете час” hover_btn_color=”black” use_custom_fonts_primary_title=”true” hover_add_button=”true” hover_btn_custom_onclick=”true” hover_btn_custom_onclick_code=”window.open(“https://chistimebeli.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8“);”]

Цвните ни започват от 5 лева на квадратен метър, зависимост от това колко е замърсен

[/vc_hoverbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_hoverbox image=”484″ primary_title=”Пране на матраци” primary_title_font_container=”font_size:40|color:%23ffffff” primary_title_use_theme_fonts=”yes” hover_title=”Цени” hover_btn_title=”Запазете час” hover_btn_color=”black” use_custom_fonts_primary_title=”true” hover_add_button=”true” hover_btn_custom_onclick=”true” hover_btn_custom_onclick_code=”https://chistimebeli.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8″]

Цените започват от 35 лева за матрак на страна.

[/vc_hoverbox][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”62px”][vc_column_text]

Диваните са сред най-използваните мебели и тяхната редовна употреба задължително води до появата на различни видове упорити петна и трайни замърсявания, които се наслагват в тъканите и често водят до появата на бактерии и лоши миризми. За да опазим чиста средата, в която живеем и работим, е небходимо регулярно и обстойно почистване на меката мебел.

За съжаление обаче забързаното ежедневие и сложността на задачата често ни кара да отлагаме изпирането на тапицерията на дивана и меката мебел, в резултат на което петната и праха се наслагват и образуват акари и други неприятни последствия. Почистващите препарати, които се предлагат в търговските мрежи невинаги се оказват ефикасни, а някои дори могат да бъдат и вредни за здравето ни.

Как да се справим с натрупаните замърсявания бързо и лесно?

За да предпазят дома и офиса си от неприятни и вредни замърсявания, голяма част от столичани прибягват до услугите на фирми, които са специализирани в качественото почистване и освежаване на дивани и мека мебел.

Ако се нуждаете от бързо и лесно изпиране, https://www.chistimebeli.com/ предлага професионално освежаване на мека мебел в град София. Нашата дейност е обвързана с индивидуалните нужди на всеки клиент, независимо от това дали става въпрос за почистване на дом, офис, автомобил или заведение.

Професионалният ни екип работи с качествена и мощна техника и безопасни почистващи средства, които гарантират максимално добри резултати в кратки срокове. Възползвайте се от нашите изгодни оферти и придайте нов живот на старите и замърсени мебели без излишни нерви и усилия, създавайки здравословна среда за вас и вашите близки още днес.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Запитване за Цени
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори