Диванът е задължителна мебел, която присъства във всеки дом. Ежедневната му употреба естествено води до появата на трайни петна и замърсявания, които проникват дълбоко в тъканите на тапицерията и предизвикват захабяване и поява на неприятни миризми и бактерии.

Почистването на дивана може да се оказа нелека задача, която отнема голяма част от времето и усилията ни, които в крайна сметка може да са не особено ефективни в борбата с упоритите петна от мазни храни, вино, кафе, шоколад и други. Препаратите за почистване, които се намират в търговските вериги невинаги успяват да отстранят замърсяванията и често се оказват вредни за здравето ни.

Как можем да се справим с почистването на дивана без усилия?

Ако се нуждаете от бързо и лесно почистване на вашия диван, можете да се обърнете към съответните професионалисти в областта. В София съществуват различни фирми, които предлагат различни видове изпиране и освежаване и спестяват много време и усилия в поддръжката на меката мебел.

Възползвайте се от качествените услуги на нашите опитни специалисти в град София: https://www.chistimebeli.com/ . Ние ви предлагаме качествено отстраняване на замърсените участъци от дивана, благодарение на добрата и мощна апаратура и безопасните почистващи препарати, на които разчитаме в процеса на нашата работа. Премахването на всякакви видове замърсявания от тъканите в дълбочина придават нов, чист и свеж вид на вашите мебели.

Професионалният ни екип се грижи за изпирането на меката мебел спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент, в удобен ден и час. По този начин можете да разчитате на добро обслужване по всяко време и на разумни цени. Погрижете се за добрия външен вид на дома си и за здравето на вашето семейство още днес.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори