Диванът е сред най-използваните мебели във всеки дом. Всекидневната употреба на меката мебел обаче води до неизбежно замърсяване и натрупване на прах и мръсотия в тъканите. Петната от храна, кафе, вино, шоколад, следи от животни или от детските игри често се оказват истинско предизвикателство за всяка домакиня. Наслагването на замърсяванията и проникването им в дълбочина води до появата на бактерии и неприятни миризми и предизвикват неприятен и захабен вид на мебелите ни.

Почистването на диваните може да бъде труден и доста бавен процес, а препаратите, които се предлагат в търговските мрежи невинаги са безопасни за нашето здраве. Често липсата на време, забързаното ежедневие и сложността на задачата оставят мебелите ни в неугледно състояние с месеци.

Как можем да се справим с този проблем?

Ако се нуждаете от адекватно почистване, Ви предлагаме фирма за бързо и лесно освежаване на меката мебел в град София: https://www.chistimebeli.com/ . Нашите опитни специалисти ще се погрижат за безупречната чистота и качество на предлаганите услуги.

Нашият процес на работа включва обстоен оглед и изпиране на мебелите според индивидуалните нужди на всеки клиент. Професионалният ни екип разполага с качествена техника, която премахва замърсяванията в дълбочина и оставя тъканите на мебелите чисти и свежи, благодарение и на качествените и безопасни почистващи средства, на които ние разчитаме.

Обърнете се за съдействие към нас и ние ще се отзовем в удобен за вас ден и час. Възползвайте се от изгодните ни оферти и си подарете една действително по-чиста и здравословна среда за вас и вашето семейство още днес.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори