Почистването на меката мебел, килимите и гарнитурите на автомобилите са сред честите задължения на всяко домакинство. Ежедневната им употреба води до появата на упорити петна и замърсявания в дълбочина, които водият до бактерии и неприятни миризми.

Липсата на време, големия разход на усилия и средства за скъпи препарати, които се оказват не особено ефективни са сред основните проблеми, пред които сме изправени. Затова изборът на адекватна фирма за почистване е един бърз и адекватен вариант за освежаване на дома и автомобила, който пести ценни минути и дава необходимите резултати.

Ето защо все повече фирми за почистване предлагат така нареченото „сухо пране“, което предпоставя много предимства в освежаването на замърсените места. Сред най-големите предимства на сухото пране са запазването на вида и цвета на материалите, които са използвани за изработката на диваните, килимите и автомобилните салони, както и бързия и неуспорим ефект от този метод на почистване.

Иновативната технология става все по-предпочитан метод за изпиране. Ако се нуждаете от качествено и бързо сухо изпиране в град София, можете да се обрънете за съдействие към нашите специалисти от https://www.chistimebeli.com/ . Професионалният ни екип работи с висококачествена техника, а почистването се извършвана високо професионално ниво, с използване на безопасни почистващи средства, които пазят здравето на клиентите.

Нашите специалисти ще ви съдействат в изпирането и освежаването на мебелите и автомобила ви в удобни за вас ден, час и място. Възползвайте се от изгодните ни оферти и съвременните методи, които предлагаме и си подарете една по-чиста и безопасна среда за вас и вашите близки още днес.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори