Забързаното ни ежедневие често става причина за перкарване на голяма част от деня в автомобила. Честата му употреба води до поява на петна от храна, кафе и попиване на неприятни миризми от цигари, животни и други.

Желателно е всеки автомобил да бъде почистван поне два пъти годишно, за да се запази максимално първоначалния му добър и свеж вид. Освежаването на седалките на колата обаче често остава на заден план в задачите ни. Освен, че изисква време и сериозни усилия, освежаването на автоинтериора невинаги е напълно гарантирано с предлаганите на пазара почистващи препарати.

Как можем да се справим с почистването на автомобилните седалки?

Ако се нуждаете от бързо и качествено почистване на тапицерията на вашия автомобил, можете да се обърнете към услугите на нашите доказани и опитни професионалисти: https://www.chistimebeli.com/ .

Ние предлагаме качествено сухо пране на седалки на място в град София. Процедурата по почистване на интериора включва премахване на замърсяванията и неприятните миризми от автомобилния салон. Нашите опитни специалисти използват проверени методи с доказан ефект. Нашите качествени машини за сухо пране и почистване на меката мебел, позволяват на тапицерията да бъде почистена в дълбочина и да остане полусуха. Безопасните почистващи препарати, които използваме в процеса на работа, гарантират трайно и цялостно отстраняване на нежеланите и упорити петна от вашите седалки и осигуряват здравословна и чиста среда за вас и вашето семейство.

Професионалният ни екип работи бързо и прецизно, спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент, в удобен ден и час. Възползвайте се от нашите изгодни предложения още днес.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори