Колата е сред най-използваните средства за предвижване и шофирането и возенето заема голяма част от ежедневието на повечето хора. Редовната и непрекъсната употреба на автомобила неизбежно води до появата на замърсявания от прах, храна, кафе, напитки, животни и други фактори, а наслояването на мърсотията предизвиква занемарен вид на автомобила, лоши миризми и появата на вредни бактерии, създаващи неприятна и нездравословна среда.

Често когато става въпрос за почистване на кола, много хора насочват усилията си към външната й част и съвсем малък процент отделят нужното внимание на качественото освежаване на интериора на автомобила.

Сред обичайните причини за това са липсата на достатъчно време, трудоемкостта и липсата на информация за правилното третиране на петната и замърсяванията в превозното средство. Друг проблем е, че почистващите препарати, предлагани в магазините и в търговската мрежа невинаги са ефективни, а някои от тях могат да бъдат и вредни за нашето здраве.

Ето защо ви предлагаме няколко ценни съвета, които могат да ви помогнат в почистването на тапицерията и да ви спестят усилия:

  1. Преди да започнете с изпирането е добре да минете обстойно целия интериор на автомобила с прахосмукачка, която да обере праха и боклуците. Използвайте различни накрайници, за да достигнете до трудните места.

  2. Не използвайте едновременно няколко препарата за почистване на петна, за да не постигнете обратен ефект и избелване на тъканите.

  3. Също така имайте предвид, че различните видове петна се нуждаят от обработка с разлини видове препарати.

  4. Когато приключите с изирането на тапицерията е добре да я оставите да изсъхне по естествен начин.

Ако желаете да избегнете затрудненията и да се радвате на чиста и свежа тапицерия на вашия атомобил, можете да се обърнете за съдействие към нас: https://www.chistimebeli.com/ . Нашата фирма предлага бързо, лесно и качествено освежаване на интериора на автомобила в удобни за вас ден и час в град София.

Екипът ни от специалисти и опитни чистачи разполагат с мощна апаратура и качествени и безопасни почистващи средства, които гарантират безупречното почистване на вашия автомобил. Възползвайте се от изгоднитени оферти и си осигурете една по-чиста и безопасна среда за вас и вашите близки още днес.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори