На всеки шофьор и собственик на автомобил му се случва да изпадне в ситуация, когато му се налага обстойно почистване на тапицерията на колата. Ежедневната употреба на автомобила неминуемо води до появата на замърсявания от прах, храна, кафе, напитки, животни и други. Наслагването на мърсотията води до занемарен вид на автомобила, както и до неприятни миризми и бактерии, създаващи нездравословна среда за нас и нашето семейство.

Рядко се случва да можем да отделим специално внимание за основно почистване на интериора на автомобила, тъй като често това се оказва трудна задача, която отнема много време и усилия. Почистващите препарати, предлагани в магазините и в търговската мрежа невинаги са ефективни, а някои от тях могат да бъдат и вредни за нашето здраве.

Ето защо много хора предпочитат да поверят грижата за почистването на колите си в ръцете на опитни специалисти в тази област. Много фирми предлагат освежаване на автосалона на място и ползването на този тип услуги се превръща във все по-честа практика от страна на клиентите в град София.

https://www.chistimebeli.com/ ви предлага бързо, лесно и качествено изпиране на вашата тапицерия в удобни за вас ден и час в София. Нашите опитни професионалисти разполагат с мощна апаратура и качествени и безопасни почистващи средства, които гарантират безупречното почистване на вашия автомобил. Специалистите ни ще направят обстоен оглед на вашия автомобил и ще действат спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент. Възползвайте се от изгодните оферти и си осигурете една по-чиста и безопасна среда като вдъхнете нов живот на замърсената тапицерия на автомобила си.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори