Пътеките са често използвана част от интериора на дома или офиса. Разнообразието от цветове и материи на пътеките е доста обширно и почти всеки апартамент или къща разполагат с поне една пътека, която допълва пространството и внася допълнително усещане за уют и лично виждане за вътрешния дизайн на помещенията.

Независимо дали става дума за офис среда или за личното жилище – пътеките, мокетите и килимите и тяхната ежедневна употреба неизбежно води до появата на замърсявания от прах, обувки, храна, напитки, животни и деца. По този начин тъканите се превръщат в „дом“ за различни микроби и акари, които водят до появата на алергии и болести.

Доста често хората пропускаме факта, че пътеките също се нуждаят от редовно почистване, а нерядко нямаме необходимите време и енергия за тази дейност.

Ето защо все повече хора в столицата прибягват до квалифицираните специалисти от фирмите за почстване и освежаване на мека мебел и килими. За никого не е тайна, че когато освежаването се извършва от професионалисти, резултатите са в пъти по-бързи и дълготрайни.

Ако се нуждаете от фирма за професионално изпиране на пътеки, мокети и килими в град София – ние от https://www.chistimebeli.com/ сме на ваше разположение. Нашият професионален екип работи спрямо индивидуалните потребности на всеки клиент, като взима под внимание материята на постелката, нивото на замърсяване и използване, плътността и големината на пътеката. Работният ни процес включва използването на висококачествени и безопасни почистващи препарати и адекватна техника, в зависимост от сложността на конкретната задача.

Цените се образуват спрямо броя на пътеките, площта за изпиране, материята и степента на замърсяване на меките подови настилки. Евентуално поскъпване на услугата би могло да се получи при обработка на скъпи и фини материи, нуждаещи се от специално третриране и внимание. Екипът ни се стреми и предлага възпозно най-изгодните оферти, които да бъдат достъпни както за бизнес клиенти, така и за частни лица.

Възползвайте се от добрите ни предложения и върнете свежия вид на вашия дом или офис, превръщайки го в чиста и здравословна среда за вас и вашите близки.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори