Пътеките са приятна допълваща част от интериора на дома или офиса. Разнообразието от цветове и материи на пътеките е наистина необятно и във все повече жилища, офиси и заведения се забелязва наличието на поне една пътека, която допълва елегантно интериора и внася усещане за уют в пространството.

Както добре знаем, редовната и непрекъсната употреба на пътеките, мокетите и килимите неминуемо води до появата на замърсявания от различен характер: прах, обувки, храна, напитки, животни и деца са само част от възможностите. С наслаганите в тъканите замърсявания се образуват и неприятни миризми и появата на различни микроби и акари, които застрашават здравето ни. В забързаното ни ежедневие често пропускаме редовно почистване на пътеките, а нерядко се оказва, че нямаме необходимите умения и средства, за да си осигурим пълно почистване.

Ето защо все повече хора в столицата прибягват професионалните фирми за почстване и освежаване на мебели и меки подови настилки, чийто усилия са в пъти по-успешни, бързи и дълготрайни. Град София е сред местата, където този тип услуги се радват на голяма популярност, заради многобройните им предимства за клиента.

Ако и вие се нуждаете от фирма за професионално изпиране на пътеки, мокети и килими в град София, предлагаме ви нашите услуги на: https://www.chistimebeli.com/.

Професионалният ни екип от опитни чистачи работи спрямо индивидуалните потребности на всеки клиент, като взима под внимание всички необходими фактори за едно истински качествено изпиране като: материята на постелката, нивото на замърсяване и използване, плътността и големината на пътеката.

Работният процес включва използването на висококачествени и безопасни почистващи препарати и техника и адекватно обслужване в удобни за вас ден и час. Цените се образуват спрямо броя на пътеките, площта за изпиране, материята и степента на замърсяване на меките подови настилки. Нашата фирма винаги ни се стреми и предлага възможноо най-изгодните оферти, които да бъдат достъпни както за бизнес клиенти, така и за частни лица.

Възползвайте се от нашите предложения още днес и превърнете вашия дом, офис или заведение в чиста и здравословна среда за вас и вашите близки.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори