Диваните са сред най-използваните мебели и тяхната редовна употреба задължително води до появата на различни видове упорити петна и трайни замърсявания, които се наслагват в тъканите и често водят до появата на бактерии и лоши миризми. За да опазим чиста средата, в която живеем и работим, е небходимо регулярно и обстойно почистване на меката мебел.

За съжаление обаче забързаното ежедневие и сложността на задачата често ни кара да отлагаме изпирането на тапицерията на дивана и меката мебел, в резултат на което петната и праха се наслагват и образуват акари и други неприятни последствия. Почистващите препарати, които се предлагат в търговските мрежи невинаги се оказват ефикасни, а някои дори могат да бъдат и вредни за здравето ни.

Как да се справим с натрупаните замърсявания бързо и лесно?

За да предпазят дома и офиса си от неприятни и вредни замърсявания, голяма част от столичани прибягват до услугите на фирми, които са специализирани в качественото почистване и освежаване на дивани и мека мебел.

Ако се нуждаете от бързо и лесно изпиране, https://www.chistimebeli.com/ предлага професионално освежаване на мека мебел в град София. Нашата дейност е обвързана с индивидуалните нужди на всеки клиент, независимо от това дали става въпрос за почистване на дом, офис, автомобил или заведение.

Професионалният ни екип работи с качествена и мощна техника и безопасни почистващи средства, които гарантират максимално добри резултати в кратки срокове. Възползвайте се от нашите изгодни оферти и придайте нов живот на старите и замърсени мебели без излишни нерви и усилия, създавайки здравословна среда за вас и вашите близки още днес.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори