Всеки се е сблъсквал с неприятните петна от восък. Случайно попаднали на дреха, мебел, покривка или друга повърхност, петната от восък изискват по-специална техника на обработване от обикновеното пране. Не бързайте да изхвърляте дрехата или покривката, на която е попаднал восъкът. Приложете следните няколко трика и по тъканите няма да има и следа от петна. Важно е да се отбележи, че белия обикновен восък е много по-лесен за премахване от цветния.

Ако искате бързо и лесно да почистите петното от восък е хубаво изцапаната тъкан да бъде възможно най-скоро манипулирана. Засегнатото място се натрива с кубче лед. Това помага за бързото втвърдяване и по-лесно почистване на излишния восък. Той се изчегъртва с помощта на шпатула, вилица или нож. След това върху мястото се поставя лист хартия и с ютия се манипулира, докато и последните остатъци от восък не се разтопят и полепят по листа. След като диванът е обработен предварително той може лесно да бъде почистен под гореща струя вода, напоен със силен препарат срещу петна. Производителите на почистващи материали предлагат всякакви продукти за лесно почистване, които варират като качество, цена, марка и метод на приложение.

Ако въпреки лесните техники, изброени по-горе, се чувствате несигурни да се заемете с тази задача сами, винаги можете да се доверите на фирма за почистване на мебели. Наемайки такава бъдете сигурни, че професионалната грижа ще даде висококачествени крайни резултати. Освен че можете да предадете мебелите си на фирма за машинно пране на мебели, можете и да наемете такава. Тогава прането и подсушаването ще бъде извършено в дома ви. Тази услуга набира все по-голяма популярност сред хората днес. Множеството фирми, специализирани в извършване на дейността, от своя страна предлагат различни отстъпки, ваучери и други.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори