Друг продукт, предназначен за почистване на килими, дамаски и мокети, е Медикс. Той е сред най-популярните препарати на пазара, тъй като е висококачествен продукт, който се предлага на достъпни цени.

Произвежда се в различни форми – на активен гел или на активна пяна. Препаратът комбинира действието на няколко ключови елемента, които не само бързо премахват упоритите петна, но се грижат за съхранението на материята. Медикс има уникалното качество да освежава тъканта и да подсилва цветовия контраст на дамаската.

Медикс съчетава действието на няколко елемента, чиято комбинация прониква дълбоко в тъканта и отстранява дори най- упоритите петна. Лесен е за употреба. Медикс е идеалното решение за пране и основно почистване на домашния текстил. Със своята мощна формула концентрираният и икономичен продукт разтваря и отстранява замърсяванията. Помага за освежаването на цветовете и ароматизира приятно. За бързо и безпроблемно премахване на петна е препоръчително предварително да се отстранят остатъците от замърсявания по тъканта чрез попиване, изчеткване или прахосмукачка. Препаратът е подходящ за употреба както върху изкуствени, така и върху естествени материи.

Гелообразната формула се нанася върху по-лесно достъпни места. Необходимо е предварителното разтваряне на продукта. Прилага се внимателно, като след употреба ръцете задължително се измиват добре с вода.

Медикс активна пяна също е изключително ефикасно средство за премахване на упорити петна. Препоръчително е да се употребява върху по-трудно достъпни места. Удобният спрей механизъм помага за бързото и безконтактно нанасяне на препарата.

Медикс е сред водещите лидери за производство на препарати за почистване на дома. Използвайки продукта, вие не се нуждаете от помощта на фирма за професионално почистване на мека мебел. Наслаждавате се на висококачествени резултати в удобството на домашния комфорт.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори