Астониш препарат за дамаски

Пране на мека мебел

Цени

Цените за пране на дивани започват от 25 лева.

Пране на мокети

Цени

Цвните ни започват от 5 лева на квадратен метър, зависимост от това колко е замърсен

Пране на матраци

Цени

Цените започват от 35 лева за матрак на страна.

Ефикасното почистване на тапицерията у дома не изисква намесата на професионална фирма за пране на дамаски. Всичко може да бъде постигнато в комфорта на домашните условия, стига да се прилагат правилните за ситуацията препарати за почистване.

Дори да се чувствате несигурни, не се колебайте, а се заемете със справянето с упоритите петна у дома. Ще са ви необходими няколко свободни часа, препарат за почистване, кофа, гъба и доза търпение. От степента на замърсяване на дамаската зависи дали петната могат да се премахнат с обикновен сапунен разтвор, или изпирането им изисква по-агресивен препарат.

За да улесни максимално средностатистическата домакиня, индустрията за производство на перилни и препарати за почистване, създава все по-иновативни и специализирани в дадена област химикали за лесно почистване.

Сред най-широко употребяваните е препаратът с марката Астониш. Това е спрей шампоан, предназначен за почистване на дамаски, килими и мокети. Препаратът действа безотказно както върху естествени, така и върху изкуствени материи. Нанася се директно, без допълнително изплакване. Висококачественият продукт прониква дълбоко в тъканта и отстранява дори най- упоритите петна. Лесен е за употреба, защото трябва единствено да се нанесе върху петното. Предназначен е за третирането на по-големи площи, като удобния спрей-механизъм позволява разпространение на препарат на широка площ. Неутрализира неприятните миризми от застояване и оставя свеж и приятен аромат.

Друга важна характеристика на препарата е, че специализираната му формула се грижи за дълготрайното съхранение на естествените цветове на материята.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *