Почистване на дивани София

ПозвънетеУслуги

Почистване на дивани София

ПозвънетеУслуги
Ефикасното почистване на тапицерията у дома не изисква намесата на професионална фирма за пране на дамаски. Всичко може да бъде постигнато в комфорта на домашните условия, стига да се прилагат правилните за ситуацията препарати за почистване.

Дори да се чувствате несигурни, не се колебайте, а се заемете със справянето с упоритите петна у дома. Ще са ви необходими няколко свободни часа, препарат за почистване, кофа, гъба и доза търпение. От степента на замърсяване на дамаската зависи дали петната могат да се премахнат с обикновен сапунен разтвор, или изпирането им изисква по-агресивен препарат.

За да улесни максимално средностатистическата домакиня, индустрията за производство на перилни и препарати за почистване, създава все по-иновативни и специализирани в дадена област химикали за лесно почистване.

Сред най-широко употребяваните е препаратът с марката Астониш. Това е спрей шампоан, предназначен за почистване на дамаски, килими и мокети. Препаратът действа безотказно както върху естествени, така и върху изкуствени материи. Нанася се директно, без допълнително изплакване. Висококачественият продукт прониква дълбоко в тъканта и отстранява дори най- упоритите петна. Лесен е за употреба, защото трябва единствено да се нанесе върху петното. Предназначен е за третирането на по-големи площи, като удобния спрей-механизъм позволява разпространение на препарат на широка площ. Неутрализира неприятните миризми от застояване и оставя свеж и приятен аромат.

Друга важна характеристика на препарата е, че специализираната му формула се грижи за дълготрайното съхранение на естествените цветове на материята.

(359) 0898228193

Запазете своят час днес

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори