Почистване на дивани София

ПозвънетеУслуги
Често се нуждаем не само от външно почистване и премахване на видими петна от меката мебел, но желаем и да я дезинфекцираме. Парочистачката идва на наша помощ в такива случаи. Тя е едно от най-универсалните средства за почистване и има множество приложения и предимства.

Парочистачките имат възможността да премахват не само дълбоки петна, включително такива от мазнина, но и да дезинфекцират третираната повърхност, убивайки бактериите и вирусите. Те предлагат и решение на един от най-актуалните въпроси в сферата на здравето и хигиената – премахването на алергените. Ефективни са и в борбата с домашния прах, дървениците и мухъла. Принципът на тяхната работа включва изпаряването на чиста вода и освобождаването на пара, като така почистват повърхностите без допълнителни препарати и химикали. Този резултат е изключително важен за хора с алергии и семейства с малки деца.

Почистването на диван с парочистачка е ефикасно, лесно и екологично. Преди да се пристъпи към ползването на самата парочистачка, диванът трябва да бъде почистен с прахосмукачка. Съществуват специални спрейове, които усилват дезинфекционните свойства на парочистачката, след като бъдат напръскани преди да се пристъпи към работата с пара. На пазара са налични множество опции за закупуване на домашна парочистачка, но професионалните фирми в сферата на почистването също предлагат изгодни оферти за услугата, като така спестяват време и гарантират качество и ефективност. 

(359) 0898228193

Запазете своят час днес

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори