Почистване на диван с парочистачка

Пране на мека мебел

Цени

Цените за пране на дивани започват от 25 лева.

Пране на мокети

Цени

Цвните ни започват от 5 лева на квадратен метър, зависимост от това колко е замърсен

Пране на матраци

Цени

Цените започват от 35 лева за матрак на страна.

Често се нуждаем не само от външно почистване и премахване на видими петна от меката мебел, но желаем и да я дезинфекцираме. Парочистачката идва на наша помощ в такива случаи. Тя е едно от най-универсалните средства за почистване и има множество приложения и предимства.

Парочистачките имат възможността да премахват не само дълбоки петна, включително такива от мазнина, но и да дезинфекцират третираната повърхност, убивайки бактериите и вирусите. Те предлагат и решение на един от най-актуалните въпроси в сферата на здравето и хигиената – премахването на алергените. Ефективни са и в борбата с домашния прах, дървениците и мухъла. Принципът на тяхната работа включва изпаряването на чиста вода и освобождаването на пара, като така почистват повърхностите без допълнителни препарати и химикали. Този резултат е изключително важен за хора с алергии и семейства с малки деца.

Почистването на диван с парочистачка е ефикасно, лесно и екологично. Преди да се пристъпи към ползването на самата парочистачка, диванът трябва да бъде почистен с прахосмукачка. Съществуват специални спрейове, които усилват дезинфекционните свойства на парочистачката, след като бъдат напръскани преди да се пристъпи към работата с пара. На пазара са налични множество опции за закупуване на домашна парочистачка, но професионалните фирми в сферата на почистването също предлагат изгодни оферти за услугата, като така спестяват време и гарантират качество и ефективност.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *