Ефикасното пране на дамаската у дома или в колата понякога се оказва непосилна за обикновения човек задача. Дойде ли времето за почистване, упоритите петна от храна или напитки се превръщат в кошмар за всеки. Премахването им отнема време и усилия. Освен това изисква прилагане на специализирани за дейността препарати, за да се избегне вероятността от цялостно съсипване на дамаската. Последен, но не последно място е често срещаният случай, в който петната са упорити и не могат да се премахнат лесно. Те изискват употреба на по-агресивни химикали, които едновременно да отстранят остатъка от храна или напитка, но да съхранят материята.

Такъв продукт е спреят за почистване на дамаски. Лесен за нанасяне, препаратът има мигновено действие. Той щади тапицерията, като не позволява преждевременното й изхабяване и износване.

Стотици фирми, специализирани в производството на препарати за пране и за почистване, предлагат този продукт на пазара. Неговите характеристики са еднакви, формулата и начинът на приложение също. Единственото различие е в името на спрея, продаван от фирмите. Освен че мигновено отстранява засъхналите и упорити петна, спреят за дамаски е подходящ дори за начинаещите домакини у дома. Той е лесен за прилагане, изисква минимални усилия от страна на потребителя и освен това оставя приятен аромат след употреба. Спреят може да бъде открит в различни разфасовки и концентрация на разтвора. Препоръчителна е употребата му след консултация с човек, който има опит с прилагането му, или чрез търсене в Интернет. Не се доверявайте на първото появило се мнение в някой форум, защото рискът да нанесете непоправима щета на дамската е огромен. Потърсете допълнително мнение или просто попитайте продавача. Бъдете внимателни с употребата на непознати химикали. Упоритите петна вече няма да представляват проблем, защото зад гърба си имате партньор, който ще се погрижи за лесното им почистване.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори