В ежедневието често се случва меката мебел у дома да бъде “украсена” от различни хранителни продукти или напитки. Ако периодично тапицерията не се почистват, след време петната от нея трудно се премахват. Редно е всяка съвестна домакиня, която иска мебелите й да излъчват чистота и уют, да полага адекватните грижи за тяхното съхранение.

Търсейки информация в мрежата, човек попада на неизброимо много техники за бързо и лесно почистване на засъхнали петна. Във форуми и сайтове хората споделят нетрадиционни трикове за пране на мека мебел. Ако сте от домакините, които обичат да отделят време за почистване на дома, тогава пробвайте някои от тези техники. В голяма част от случаите в тях се влагат непрофесионални суровини, които често са под ръка във всеки дом – обикновен сапунен разтвор, оцет, сода за хляб и други.

В последните десетилетия, обаче, времето става все по-ценно за средностатистическия човек. Той често не желае или не може да отдели достатъчно свободно време, посветено на домакинска работа. Именно за това фирмите производители на перилни препарати и препарати за почистване на дома създават все по-нови продукти, които да бъдат ефективни, достъпни и лесно приложими. Пример за това е пяната за почистване на дамаски. Тя е специализирана за прането само на тапицерски материал. На пазара могат да бъдат открити множество, предлагани от различни фирми, препарати за почистване на тапицерия. Като формула и приложение те са еднакви, но имат различни имена. По този начин се цели задоволяване на всяко потребителско предпочитание за марка и качество. Идеята въпреки това остава една – масовото производство и продажбата на препарат за прмахване на упорити петна, който спестява време и усилия

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори