Към някой от нас съдбата е била по – благосклонна и досадното явление наречено „зъбен камък” се среща по-рядко при тях. Щастливци! Повод ли е това обаче да изпадаме в депресия? Или просто трябва да спим пред вратата на зъболекаря. Превърнали ли сме се в експерти по пробване на всички новоизлезли съвети за справяне с досадния проблем или сме похарчили и последните пет лева (и сега отново на мускули до заплата, няма лошо де, тъкмо ще мога отново да сложа любимите дънки) купувайки поредното рекламно чудо на модната индуструа, гарантиращо ни безупречна усмивка.

Знаете ли какво винаги съм се чудила? Човек е склонен да похарчи толкова много, склонен е да се довери на съветите за красота на т. нар. маркетингови експерти, които единственото нещо, от което се интересуват е как да продадат своя продукт. „Щом е скъпо, значи е хубаво” чували сме го не веднъж.

Еми, не, не е хубаво, просто е лъскаво, опаковано с въздушни обещания за външността, която тъй жадувано чакате и за която сте готови дса похарчите невероятно много пари, да положите огромни усилия и да отделите време, което никога няма да можете да си върнете … само, за да можете при поредното събиране с приятелки да заявите, че вчера сте си купили поредното модно чудо.

С риск да ме оплюете или веднага да се откажете да довършите статията ми ще ви споделя, че решение на проблема с досадния зъбен камък има и то е далеч по ефикасно, щадящо зъбите ни и не изпразващо докрай портмонетата ни. Е няма да сте атрактивни сред приятелите си с това колко пари сте изхарчили, единтвеното атрактивно след като прочетете статията ми ще бъде вашата усмивка, защото зъбите ви най-после ще се отъват от гадните, загрозяващи ги плака и зъбен камък. Как? Със Зехтин. Да, да правилно прочетохте, не се връщайте пак. Оказва се, че златната течност е добър помощник при борбата със зъбния камък. Е разбира се, че няма магически свойства. Ако не сте го почиствали редовно, най-добре е да си запишете час за профилактика при личния си зъболекар. И после … BYE, BYE, BYE на досадния зъбен камък.

Когато усмивката ние красива, всичко в нас излъчва увереност и самочувствие. Когато излъчваме увереност и самочувствие нещата просто се случват. Служете край на съмненията, дали този път рекламното чудо ще подейства, започнете да харчите парите си за екскурзии, а не за препарати, от които няма полза и най-важното никога повече не крийте усмивката си, защото на усмихнатия човек се усмихва дори „съдбата”.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори