Много хора имат лошия навик да слагат мръсните си чинии в мивката дори, когато имат съдомиялна. Спрете веднага! Отучете се от този навик. Когато прибираме мръсните чинии в миялната машина чисто визуално кухнята е по-подредена и по-чиста, защото самата мръсотия е скрита.

„Много умно” усещам гневът ви още докато пиша тези редове. Истината е, че не всеки от нас може да си позволи миялна машина, знаете-пари, място и т.н. Рекламната индустрия постоянно ни залива от нови и нови марки, обещаващи ни изкряща белота едва ли не с едно замахване на…точилката. А колко са вредни тези препарати, а колко вода всъщност харчим само докато ги отмием, някой изобщо замислял ли се е над този въпрос?

Искам да споделя с вас, нещо, което и за мен беше откритие и то от приятните. Наскоро ровейки се в поредния сайт с примамливи за домакинята изкушения се натъкнах на бамбукова кърпа за съдове. Стана ми интересно и започнах да чета внимателно подробно описание за самия продукт. Когато свърших се замислих. Еврика! Бях си купила кърпа на подобен принцип от една аптека преди години за сваляне на гримса, но съдове….?

Това беше невероятно, крачка напред… Понечих да си я купя, но количеството беше изчерпано. Отидох и в други сайтове намерих други продукти на такъв принцип, чийто количество също беше изчерпано. Изведнъж забравих за своето препиятствие, за купчината, мръсни съдове, които ме чакаха в кухнята.

Значи ли това, че помъдряваме, че сме станали по-осъзнати?

Не мога да ви кажа дали е ефикасна още не съм си я купила. Но със сигурност ще си я купя. Даже ще я взема и за подарък. Ще я рекламирам навсякъде. Направете го и вие. Само с общи усилия можем да се съхраним. И то не със твърде сложни и скъпо струващи вещи, от които реално нямаме нужда. Всичко от което имаме нужда , за да запазим качеството си на живот е да си размърдаме мозъка, да вървим напред и да споделяме опита си.

Не важно, че съдовете ни са чисти, щом планетата ни е мръсна!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори