Разбира се най-добре е да бъдем като Сара Джесика Паркър в ролята и на Кали Брадшоу от сериала „Сексът и градът”, която е затрупана с обувки, нооо…кой може да си позволи това. Струва ми се не много хора. Ако и ти не си от богоизбраните не бързай да се сдухваш, ами прочети статията по-долу. Всеки знае, че добрият външен вид зависи не само от облекло, прическа и грим. Ехооо, за добрия външен вид са нужни и обувки. Обувки, на кого му дреме. Аз съм на вълна „Боса по- асфалта, вървя си…”. За да не ти се налага и ти да си на тази вълна, просто последвай изпитаните съвети:

Винаги почиствай обувките си при всяко излизане, така не само гарантираш добрия си външен вид, но и удължаваш живота на своите обувки.

Ако има петна по обувките ти, не се приготвяй да ги обявиш за вехтории, просто ги намажи с VENISH и изчакай малко, за по-добър резултат ги потъркай малко с четка за зъби и ги пъхни в пералнята.

P.S. Винаги проветрявай обувките си. Освен това, за да премахнеш лошата миризма от обувките си е хубаво вечер да ги поръсиш със сода бикарбонат и да ги оставиш да се проветряват. На сутринта не забравяй да ги почистиш.

Разбира се, че е добре да си купуваш винаги обувки от естествена кожа, но заплатата ти незнам дали ще е на „същото мнение”.

Най-омразното ми нещо са тясните обувки. Ето идея как да ги разшириш. Напълнете два пакета с вода и ги поставете във фризера. Оставете ги една нощ, а на другата сутрин оставете ледът да се разтопи естествено.

И накрая една рецепта за вашите крака. Независимо даносите чисти или мръсни, стари или маркови, удобни или неудобни обувки вашите крака заслужават малка глезотийка в края на дългия ден. Сложете си малко топла вода и ароматни соли, така уморените ви крака ще релаксират. Когато се чувстваме отпочинали и добре, дори и стари, с малко поддръжка от наша страна обувките ни ще изглеждат добре, а с тях и нашата визия.

А и все пак нека не забравяме, че не е важно колко стари са обувките ни щом с тях обикаляме Париж.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори