Във всяко едно семейство, особенно при тези които имат повече деца, се появява „ялението” на мистериозно изчезналия чорап. Дали малчуганът ни се връща от приятелче, детска градина с по един чорап, или домашния ни любимец е решил да ни отмъсти, задето вчера излязохме на разходка без него все едно, рано или късно някое от чорапчетата ни остава само. Да решим да го запратим в боклука е твърде лесно и просто. А нашият мозък е в постоянно изобретяване на нещо ново, като прибавим и факта, че си падаме и малко плюшкин раздялата с „осиротелия” чорап става почти невъзможна.

Ето някой полезни съвети за какво може да послужи оцелелия чорап:

Първо бързам да ви препоръчам нещо, което на мен лично много ми допада, но за някой хора то е просто моден кошмар.

Обуите си два различни чорапи. Да бъдеш като всички останали е толкова скучно и лесно. Бъдете нестандартни! Най-вероятно, ако се събуете някъде постоянно ще ви зяпат в краката или пък ще направят някой намусен коментар, но какво пък живота трябва да се живее според собствените ни разбирания, а не в страх какво ще кажат другите.

Съветите, които ще дам по-долу вече не са толкова шокиращи.,..споко.

Можем да го използваме за калъв на чадър, ако нямаме такъв.

Можем да го нарежем на ленти и да си спестим пари като се сдобием със съвсем нови наколенки, при това кой може да се похвали с такива.

Можем да го използваме да бърсане на прах, полиране на мебели, с негова помощ можем да почистим добре щорите, което особенно представителите на нежния пол знаят, че освен досадна е и не много лесна задача. Оказва се, че те са добър помощник в борбата с гадния прах, особенно при почистване на алуминиеви щори. Като говорим за чистене на прах, той отлично се справя и с неговото премахване от листата на растенията.

Освен като помощник в чистенето можем да го използваме и за направата на суха грейка за топли компреси. Нужно е само да го напълним с костилки от череши, ориз или морска сол. Зашийте свободния край или просто го завържете добре. Загрейте торбичката в микровълновата и поставете на проблемното място.

И на последно място можем да си направим ароматна торбичка с него. Само трябва да го напълним с предпочитаните от нас билки, да го завържем и да го приберем в гардероба. Така благодарение на него целия ни гардероб ще ухае на билки.

Следващият път, когато се окаже, че чорапът ви си е „тръгнал” от дома ви не бързайте да се тюхкате, че отново трябва да си купувате други, а помислете какво ново може да ноправите с него.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори