Ох, пак това досадно чистене! Чистих само преди час, а вече пак е мръсно. Да бях богата

за да изчисти икономката ми. Или някои от добро сърце да почисти вместо мен”. Да ама не, ти си сама и цялата тази скучна и еднообразна работа чака единствено теб.

Вмместо да се вайкаш и да се мръщиш, от което или ще те заболи главата, ще си докараш бръчки, ще си изгубиш времето и още редица вредни за теб неща след които резултата пак ще бъде… мръсно….почисти!

Стоп! Без паника! Има решение на твоя проблем … просто мисли, бъди креативен.

Ако подбереш мебели, които не са толкова светли и оправяш помалко всеки ден, няма да е нужно да се превръщаш в „робинята Изаура” точно през почивните дни, когато цяла седмица старателно си обмисляла как най- добре да ги прекараш и края на всеки работен ден си го отмятала с хиксче в календара.

На първо място изгради си навик да си оправяш леглото всяка сутрин – отнема само няколко минути, а плюсовете са, че стаята ти изглежда по-подредена и имаш време за други задачки.

Ако забележиш петно, някъде в къщата не го подминавай с безразличие, а веднага го почисти. Всички знаем колко е трудно да се отървем от стари, засъхнали петна, а и много по-бързо се чисти къща, в която няма кой знай колко за чистене, отколкото да се правите на бохем и подритвайки поредния болклук или подминаваайки случайно разсипано петно да се успокоявате, че това е просто художествен безпорядък, че креативните хора са по-разхвъряни и само да дойде събота и неделя веднага ще почистите.

Хубаво е да миете съдовете след всяко ядене, отколкото да чакате да затрупат гледката пред прозореца и по-късно да трябва да се борите с купчина мръсни чаши и чинии.

Подредете вещите си, дори и да поддържате идеално чисто, ако всичките ви вещи са разпилени навсякъде няма да изглежда добре.

Тарааам…и на последно място, но първо по значение, моето любимо, … чистете на музика. Това винаги ме е зареждало, превръща скучното занимание в нещо приятно и докато свърши …. къщата ти блести от чистота.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори