Почистването на автомобилните седалки често е сред най-изоставените задачи в нашия списък. Поради забързаното ни ежедневие, голяма част от деня преминава в колата, където освен да шофираме и да се возим, често хапваме и пием кафе и дори се гримираме. Ежедневната и честа употреба на автомобила неминуемо води до поява на петна и замърсявания по седалките, които често пренепрегваме в продължение на месеци.

Подобно на всяка мека мебел у дома, автомобилните седалки също събират доста прах, замърсявания, които водят до появата на вредители и неприятни миризми. Справянето с тези неприятни последствия невинаги е ефективно поради лиспата на време, на качествени препарати и на нужната техника.

Как обаче да се освободим от това досадно задължение, без да губим време и усилия?

Ако желаете качествено и бързо изпиране на седалките на вашия автомобил на място в София, можете да се обърнете към нашите услуги още днес: https://www.chistimebeli.com/ .

Нашите специално обучени професионалисти в областта на почистването и освежаването на мека мебел ще ви помогнат да се справите адекватно със замърсяванията във вашия автомобил. Нашите доказани методи почистват в дълбочина и не оставят следи от третирането на замърсените участъци.

Колата ви изглежда като нова веднага след намесата ни.

Ние предосатвяме бързи и качествени услуги в удобен за вас ден и час и на посочен от вас адрес. По този начин си спестявате ценно време и големи усилия, а резултатите са видими на момента. Подарете си по-чиста и здравословна среда като се възползвате от нашите познания и опит.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори