Всеки дом разполага с килими, чиято всекидневна употреба е неизбежна. Разливането на течности, храна, следите от кални обувки са само част от ежедневните предизивкателства в почистването на меките подови настилки в жилището.

Честото им използване, особено в среда с деца и животни, неизбежно води до появата на петна и различни видове замърсявания, които се наслагват в тъканите и предизвикват захабяване и неприятни миризми.

Изпирането на килимите често изисква доста сериозна физическа сила и отделяне на ценно свободно време за целта, а използването на неподходящи препарати не дава нужния ефект на пълно почистване.

Как да се справим с почистването на килимите?

Ако се нуждаете от бързо и качествено изпиране на килимите в град София, можете да се възползвате от нашите услуги: https://www.chistimebeli.com/ . Нашите опитни специалисти в областта на почистването ще се погрижат за перфектната визия на домашните килими и мокети в столицата.

Ние работим спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент, в удобни ден и час и в разумни ценови диапазони, за да гарантираме вашето максимално удобство. Професионалният ни екип работи с качествена апаратура и машини и безопасни почистващи препарати, които проникват в дълбочина и гарантират пълно изпиране на натрупаните петна – без следи от замърсявания и лоша миризма.

Почистването на меките подови настилки се извършва на място и пред вас като гарантираме пълно освежаване и възстанояване на приятния външен вид на вашите пътеки, килими и мокети.

Възползвайте се още днес от нашите изгодни предложения и подарете една по-чиста и здравословна среда за вас и вашето семейство.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори