Диванът е сред най-любимите и използванаи мебели в почти всеки дом. Всекидневната му употреба обаче неминуемо води до появяването на многобройни петна и замърсявания, които се натрупват в тъканите на мебелите. Прахът и мръсотиите по меката мебел водят до захабяване и предизвикват неприятна миризма и множество алергии.

Как можете да се справите с проблема?

Почистването на дивана може да се окаже доста сложна и трудоемка задача, особено ако не разполагате с необходимите време и познания по въпроса. Забързаното ежедневие не позволява отделянето на достатъчно време за освежаване на дома. Използването на почистващи препарати, които се предлагат в търговската мрежа често се оказват неефективни и в някои случаи дори могат да бъдат вредни за здравето ни.

За да избегнете всички пречки и  неудобства, можете да се обърнете за съдействие към нашите опитни специалисти в областта на почистването на дивани и мека мебел в град София:  https://www.chistimebeli.com/.

Услугите ни включват оглед и ефективно почистване и освежаване на замърсените мебели спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент дуректно във вашия дом. Мощните ни машини почистват дори най-упоритите петна, а препаратите са гарантирано безопасни за здравето на вашето семейство.

Ние предлагаме бързо и качествено изпиране в удобни за вас ден и час. Нашите опитни служители ще се погрижат за почистването на канапето, отговаряйки на най-високите ви изисквания. Възстановете красотата и очарованието на вашия дом и се  възползвайте от нашите изгодни услуги още днес. Свържете се с нас и вдъхнете нов живот на вашия диван, придавайки чист и свеж облик на вашия дом.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори