Автомобилът е често използвано средство в ежедневието ни. Забързаният начин на живот често ни принуждава да прекарваме голяма част от деня в колите си. Ето защо нерядко се случва да хапваме, да пием кафе и напитки, да храним децата си или да возим домашните любимци с нас. Всички тези дейности неминуемо водят до появата на петна и замърсявания, които се наслагват в тъканите на седалките на нашия автомобил.

Най-честите грижи, свързани с колата са външното й измиване и обиране на праха с помощта на прахосмукачка. Това обаче не е достатъчно за поддържането на добра хигиена.

Когато става дума за цялостно почистване обаче, прането на тапицерията на автомобила често е сред последните неща в нашия списък. Липсата на свободно време, трудоемкостта и неправилното използване на препарати водят до развитието на бактерии и появата на неприятни миризми в колата.

Как можем да се справим с проблема с почистването на автомобила бързо и лесно?

Ако имате нужда от пране на вашия автомобил, можете да се възползвате от качествените услуги, които нашите опитни професионалисти предоставят на удобно за вас място в град София: https://www.chistimebeli.com/ .

Обучените ни кадри ще подходят спрямо индивидуланите нужди на всеки клиент в удобен ден и час. Ние разчитаме на качествена апаратура и безопасни почистващи препарати, котио ще отстранят в дълбочина натрупаните замърсявания и ще освежат вашето превозно средство на мига.

Възползвайте се от нашите изгодни предложения и направете ежедневието си една идея по-безопасно и здравословно като си подарите едно качествено почистване, което ще улесни деня ви и ще върне свежестта и добрия вид на вашия автомобил.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори