Повечето специалисти в областта на хигиената препоръчват професионално чистене на килимите поне два пъти годишно. Но защо именно есента е подходящ сезон за това?

Наближават празници

Есента е период, когато предстоят много празници, социални събирания на закрито и като цяло повече време вкъщи. Добре е да се подготвим за тези събития предварително и да планираме освежаването на дома си. Професионалното почистване на килими ще осигури техните добър външен вид и по-лесна поддръжка, а гостите със сигурност ще останат очаровани от чистотата на дома Ви.

Борба с алергените

Хората със сенна хрема, чувствителна кожа или непоносимост към прах ще усетят положителното влияние на чистите килими вкъщи. През есента разпространението на полените и други алергени е в пика си. Точно тогава е ключовият момент за ограничаването им по килимите. Друг фактор е гореспоменатото прекарване на повече време в закрити пространства – влакната на килимите лесно задържат алергени, които ще въздействат още по-осезаемо на страдащите от алергии. Дори при липса на алергии, прахът и акарите могат да повлияят отрицателно особено на малките деца и домашните любимци.

Есенно почистване

Често говорим за пролетно почистване, но забравяме, че е добре основно почистване на дома и килимите да се случва на всеки 6 месеца. Именно затова есента е времето, когато е подходящо за второто годишно почистване, ако предположим, че вече сме се възползвали от услугите на професионална фирма пролетта. Ако изчакате до следващата пролет, почистването и поддръжката ще бъдат по-трудоемки.

Не пропускайте възможността килимите и мокетите Ви да бъдат професионално почистени тази есен. Позвънете на 0898228193 и ние ще се погрижим за тяхната чистота и свежест!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори