Почистване на дивани София

ПозвънетеУслуги
Има доста висок шанс детето ви да изцапа мебелите у дома с боя за рисуване в някакъв момент. Ключът към отстраняването на петната от боя се крие в идентифицирането на вида боя.

Най-добрият начин да разберете какъв вид петно ​​от боя имате, е да прочетете етикета на опаковката на боята. Оттам можете да преминете към правилното премахване. А ето как се премахват темперни бои от дивана.

Първо изстържете колкото се може повече боя, преди да я попипете с абсорбираща кърпа. Ако е суха, използвайте четка и търкайте, но не много силно, преди да добавите сапунена вода или препарат за почистване на боя.

За големи петна, накиснете петното с вода и полагайте кърпи.

Друго решение е да се нанася терпентин, сапун и вода върху меко петно. Никога не използвайте препарат за почистване на боята, ако петната са още мокри.

Съвети

Колкото по-бързо опитате да почистите с петната, толкова по-вероятно е да я премахнете.

Освен ако не е мазнина, студената вода е най-добра за почистване. В противен случай, рисковате да направите петното още по-трудно да премахване.

Преди да използвате почистващ разтвор, изпробвайте го някъде в невидима част, като например в задната част на дивана, за да проверите дали няма да се разруши тъканта.

Прочетете инструкциите за грижа от производителя, преди да опитате енергичното отстраняване на петна. Някои материи може да са прекалено деликатни.

Не търкайте твърде силно тъканите, за да премахнете петната, тъй като това може да изсуши влакната и да доведе до избледняване.

Ако използвате търговски средства за отстраняване на петна и детергенти, винаги следвайте етикета на продукта, за да узнаете какво е правилното използване и предпазните мерки, които може да се наложи да предприемете.

(359) 0898228193

Запазете своят час днес

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори