Почистване на дивани София

ПозвънетеУслуги
С деца вкъщи е почти неизбежно да се наложи да се справяте с инциденти, свързани с намокряне на леглото. Това е напълно естествена част от израстването и понякога се случва и в по-късен етап от развитието. Едва ли е забавно, но премахването на урината от матрака е нещо, което всъщност може да бъде доста просто, ако действате бързо и разумно.

Ето как!

Най-добре е да се използва ензимен почистващ разтвор. Съществува и богат избор от продукти, специално разработени за третиране на петна от урина, причинени от домашни любимци, които често са подходящи за използване при човешки такива.

Проверете етикета на избрания от вас продукт и следвайте инструкциите, за да сте сигурни, че го използвате безопасно и ефективно. Винаги тествайте почистващия продукт на малка площ, преди да продължите.

Стъпките

Използвайте суха кърпа, за да попиете течността. Избягвайте търкането на петната, тъй като това само ще разпространява урината по-дълбоко в матрака. Поръсете сода за хляб върху засегнатата зона, за да поеме останалата влага.

След това можете да направите разтвор от прах за пране и вода. Като алтернатива, ако нямате нищо против миризмата (която може да е малко остра отначало), можете да опитате разтвор от една част оцет и една част топла вода. Поставете от избрания разтвор върху петната и оставете да постои за 3-5 минути. Ако използвате търговски почистващ препарат за петна, следвайте внимателно инструкциите на опаковката на продукта, носете предпазни ръкавици и отворете прозорците за вентилация.

Трябва да използвате достатъчно препарат за отстраняване на петната, за да компенсирате количеството урина, напоена в матрака. Повторете стъпка 1, като попиете влагата с кърпа. Върнете се обратно със содата и поръсете върху целия матрак. След това използвайте прахосмукачката.

Матракът трябва да има време да изсъхне напълно – поне 18 часа – затова трябва да си приготвите други условия за спане и да го оставите да изсъхне през нощта. Осигурете си добър и чист сън!

(359) 0898228193

Запазете своят час днес

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори