Знаете ли как се почиства грим от дивана?

Релаксирането на дивана е един добър начин да се отпуснем в края на деня. Но естествените масла, парфюмът и гримът могат да се изтрият от кожата ви и да се прехвърлят на тапицерията. Гримът, който ви осигурява дълготрайно покритие, може да подобри вида ви, но той се превръща в източник на стрес, размазан върху вашия диван. Вижте как можете да го почистите.

Стъпка 1

Остържете грима от тапицерията с нож за масло. Избърсвайте ножа след всяко прихващане и продължете, докато не отстраните колкото се може повече грим.

Стъпка 2

Поръсете сода за хляб. Оставете я поне 20 минути, за да абсорбира маслото в грима.

Стъпка 3

Махнете содата от дивана. Препаратът за миене на съдове безопасно намалява мазнините и премахва колоритния грим. Сипете в една купа с 2 чаши топла вода. Добавете 1 супена лъжица препарат за миене на съдове. Разбъркайте препарата във водата, за да направите сапунен разтвор.

Стъпка 5

Намокрете чиста кърпа с разтвора. Изцедете излишната влага, за да избегнете намокрянето на тапицерията.

Стъпка 6

Почистете останалия грим на дивана. Изплакнете кърпата. Нанесете по-голямо количество препарат за почистване и продължете да третиране мястото, докато не изчезне гримът.

Стъпка 7

Изплакнете тапицерията с влажна кърпа. Изсушете я, като сложите върху нея суха кърпа. Оставете диванът да изсъхне.

Радвайте се на чистота и комфорт вкъщи! А за случаите, в които не успявате да се справите със замърсяването сами, се обадите на професионална фирма за почистване, която ще ви помогне бързо и ефективно за проблема!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори