Има хора, които смятат, че могат да се справят изцяло сами с почистването и поддръжката на килимите вкъщи. Опитът показва, че в повечето случаи това не е вярно.

Ето 5 причини да се обадите на професионалистите:

Нямате време

Натовареното ни ежедневие оставя все по-малко време за почистване вкъщи. Често забравяме за обстойното чистене на килими и мокети, забързани покрай работата, семейството и хобитата. Ако имате деца или домашни любимци, липсата на време е още по-изразена. Но не бива да пренебрегваме хигиената на дома, която ще повлияе на здравето ни.

Стари петна

Ако по килима има петна, които многократно сте се опитвали да отстраните с подръчни средства и неуморно търкане, оставете професионалистите да се погрижат за тях. Те работят със специализирани препарати и уреди, които със сигурност ще са по-успешни от почистването в домашни условия с навлажнен парцал или сода за хляб.

Подготвяте голямо събиране

Ако ще сте домакини на голямо събитие, вероятно бихте искали домът Ви да изглежда безупречен, за да впечатлите гостите. Почистването със сигурност трябва да включи и килимите. Всички ще останат очаровани от резултата, постигнат с помощта на професионална фирма за почистване.

Килимите не са били професионално почиствани повече от година

Препоръчително е килимите да бъдат почиствани от професионалисти поне 2 два пъти годишно. Ако не може да си спомните последния път, когато позвънихте на фирма за почистване, може би сега е правилният момент да направите това.

Лесна поддържка след това

Професионалното почистване ще Ви осигури много по-лесна поддръжка в следващите месеци, която ще може да извършвате сами. И нека не пренебрегваме факта, че поддържането на старите килими чисти ще е по-изгодно от закупуването на нови.

Позвънете на 0898228193 и ние ще се погрижим за чистотата на Вашите килими и мокети!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори