Представете си да се събудите сутрин с болезнен и сърбящ обрив по тялото. След внимателен оглед намирате по чаршафите малки буболечки и петънца от кръв по леглото. Тези досадни същества са дървеници, а ако сте видели няколко, вероятно в помещението има още стотици или дори хиляди. Дървениците се размножават много бързо и могат да преживеят до година без храна, като това ги прави изключително трудни за убиване.

Дървениците са реален и то много сериозен проблем. Щом веднъж домът Ви е нападнат от дървеници, процесът по премахването им е дълъг и труден. Един вариант е да се отървете от всички мебели и вещи в помещението, но често това радикално решение няма да гарантира изчезването им, защото те обичат да се крият в тъмни и изолирани места като матраци, мека мебел, рамката на леглото и процепи в стените. Дори да смените всички мебели, резултатите вероятно няма да са достатъчно удовлетворителни. Дървениците ще са се скрили някъде, а техните яйца скоро ще се излюпят и ще създадат още повече проблеми. Вместо да чакате тези вредители да са завзели цялото жилище, по-добре матракът Ви да бъде ефикасно почистен с пара.

Парочистачките са ефективни в борбата с дървеници и яйцата им, защото те не са способни да оцеляват на високите температури при почистването с пара. Вместо да се борите сами с проблема, се обадете на 0898228193 за професионално почистване на матраци и мека мебел с парочистачка.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори