Повечето хора често мислят за чистотата на килима, но забравят да почистят обстойно меката мебел вкъщи или седалките на колата. Но има по-голяма вероятност да прекарате повече време от деня, седнали на дивана и в колата, отколкото легнали върху килима, нали? Но какви са конкретните причини да се стараем тапицерията да бъде максимално чиста?

Външен вид

Главната причина да изчистите тапицерията е поддръжката на външния ѝ вид за дълго. Редовното почистване не само ще освежи и разкраси мебелите, но и ще удължи живота им. Ще се изненадате колко много средства може да спестите, ако поддържате редовно меката мебел вкъщи чиста, отколкото да купувате нова на всеки 2-3 години, защото вече не изглежда толкова добре.

Здраве

Дървеници, акари, мухъл и бактерии вероятно вече са се настанили удобно в любимото Ви канапе без да подозирате. С времето тяхното натрупване може да застраши здравето Ви, а бактериите могат да причинят и неприятен мирис. Ако често кихате и кашляте вкъщи без очевидна причина, решението може да бъде в обстойното почистване на тапицериите.

Чист въздух

Това, което повечето хора не осъзнават, е подобряването на качеството на въздуха след изчистването на тапицерията. Ефективното почистване ще отстрани наслоените прах, мухъл и акари, които са основната причина за появата на алергии. Лошото качество на въздуха може да доведе до респираторни заболявания, затова е важно да се грижим за чистотата на меката мебел и на седалките в колата.

За да бъде почистена тапицерията Ви от професионалисти, свържете се с нас още днес на 0898228193!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори