Всички собственици на автомобил са горди да карат чиста и поддържана кола, която всички да виждат. Но е важно колата да бъде поддържана не само отвън, но и отвътре. Прекарваме цялото време в автомобила, седнали на седалките, без значение дали шофираме, или се возим.

Ето три от най-важните причини защо да почистим седалките на автомобила си:

Запазване на стойността

В днешно време рядко си купуваме кола за цял живот и вероятно рано или късно ще дойде момент, в който бихме искали да сменим автомобила си с нов и да продадем стария. За да сме сигурни, че ще получим приемлива оферта, е важно интериорът на колата да бъде поддържан. Седалките са едно от първите неща, които потенциалният купувач ще забележи. Той няма да остане с приятно впечатление, ако те са мръсни, износени и захабени. Редовното почистване на седалките ще премахне петната и ще освежи материята на седалката.

Дезинфекция

Често интериорът на колата ни се нуждае от почистване повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Колко неща сте пипали навън преди да влезете в колата и да седнете на седалката? Дрехите ни също пренасят прах и бактерии, които остават върху нея, когато седнем. При ефективно почистване седалката ще бъде дезинфекцирана и няма да създаде потенциални здравословни проблеми на вас или пътниците в нея.

Превенция на алергии

По-лесно е да се поддържа чиста кола, отколкото основно да се почисти мръсна. Седалките, подобно на матраците и меката мебел, задържат прах и потенциално мухъл и акари, които могат да предизвикат алергия на някои хора. Редовното почистване на седалките ще гарантира по-безопасно и комфортно пътуване.

Доверете се на нашата професионална помощ в почистването на седалките на автомобила Ви и позвънете на 0898228193!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори