Често забравяме за чистотата на матрака, защото винаги е покрит с чаршафи. Но защо по-точно трябва да поддържаме матраците чисти?

Чист въздух в спалнята

Прекарваме в сън средно по 8 часа на ден, което означава 1/3 от целия ни живот. Матраците съдържат фини частици прах, които вдишваме без да разберем, и това е причината да се стараем към възможно най-чист въздух в помещенията, където спим. Лошото качество на въздуха е причина за много здравословни проблеми като възпаления на очите и гърлото и респираторни заболявания, причиняващи кихане, умора, задъхване и др.

Превенция на алергии

Акарите са една от най-честите причини за отключване на често срещани алергични заболявания като астма, ринит, екзема. Тъй като акарите биват откривани главно в матраците, е важно да се уверим, че матракът е качествено почистен от прах. Намалявайки контакта към тези алергени, ще осигурим превенция на алергиите, които могат да доведат и до други сериозни здравословни проблеми.

Спокоен сън

Спането на почистен матрак със сигурност ще Ви успокои, защото знаете, че вече не спите върху огромно количество прах, акари и частици мъртва кожа всяка нощ. Доброто качество на съня подобрява физическото и психическото ни здраве и ни помага да започнем деня с тонус и настроение.

За да бъде почистен матракът Ви от професионалисти, свържете се с нас още днес на телефон 0898228193!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори