Забързани в ежедневието си, понякога поставяме чистотата на килима на по-заден план и не го почистваме обстойно. Не се доверяваме на професионална помощ или го правим твърде рядко. Въпреки това, редовното чистене на килима е важно по ред причини. Ето само няколко от тях:

Елиминира бактерии, прах, алергени

Чистият килим ще спомогне за подобряване на качеството на въздуха в помещението. Представете си колко мръсотия оставят обувките ни върху килима. Той задържа прах, кал и спори на плесени. Тази среда е подходяща за развитието на акари, бактерии и други вредители, които влияят отрицателно на здравето ни. Ефективното почистване ще осигури по-чист въздух и така ще благоприятства за здравето и цялостния ни тонус.

Добър външен вид

Чистият килим ще направи нашият дом или офис по-уютно и приятно място. Мръсният и неподдържан килим със сигурност ще остави не толкова добро впечатление на нашите гости. В допълнение, след ефикасно почистване петната ще изчезнат, а животът на килима ще се увеличи. По-добре да поддържаме килима си чист, а не да го сменяме всяка година, нали?

Увеличена продуктивност

Независимо дали става въпрос за вкъщи или за офиса, чистотата влияе на всички в помещението. Чистият килим ще спомогне за повишена продуктивност и по-добро настроение сред нашето семейство или колеги. Всеки би предпочел да живее и работи в чиста, свежа и уютна среда.

Осигурете си тази среда, доверявайки се на нашата професионална помощ, и се обадете още сега на 0898228193!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори