Почистване на дивани София

ПозвънетеУслуги
 

Автомобилните седалки могат да бъдат истински колекционери на мръсотия. Осигурете им бързо почистване, което ще ги остави без петна и неприятна миризма. Изберете топъл ден, за да се възползвате от силата на слънцето, за да изсушите бързо тези седалки.

Какво ви е необходимо:

2 супени лъжици препарат за почистване

2 супени лъжици сода за миене

250 милилитра гореща вода

Купа за смесване

Четка за почистване

Чиста кърпа

Прахосмукака

Начин на действие:

Започнете, като извадите седалките и внимателно ги избършете с четка, за да премахнете всякакви битови замърсявания и отпадъци, а също и да дадете на тъканите малко бързо освежаване.

Пригответе си почистващия разтвор, който ще използвате. Почистването с течността трябва да е достатъчно нежно. Тя ще премахне всички петна от мазнини, докато освежава тъканта. Содата също видимо ще промени вида на седалките към по-добро. И двете средства са напълно безопасни за употреба върху почти всякакви тъкани. Добавете топлата вода и смесете всичко в съда.

Леко потапяйте четката за почистване в сместа и след това работете върху седалките на автомобила с кръгови движения. Не се опитвате да потапяте плата – просто леко го навлажнете, за да изкарате петната. Това също така помага да се премахнат и някои надрасквания по тапицерията.

Избършете седалката с кърпа и продължете да работите, докато всички седалки не бъдат почистени. Спуснете прозорците и оставете да изсъхнат.

Завършете, като придадете на вашето автомобил още едно вакуумно третиране с помощта на съответната приставка. Ще се радвате на чудесно ухаещото ви превозно средство!

(359) 0898228193

Запазете своят час днес

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори