6 трика за почистване на матрака вкъщи – част 2

В първата част на този изключително интересен и полезен текст ви запознахме с нещата, които вероятно живеят във вашия матрак и началните стъпки за почистване. Продължаваме напред!

3. Повторете процедурата с прахосмукачката

Чрез измиването със сода за хляб в матрака може да се е появила известна влага. Почистването с прахосмукачка за втори път ще премахне тази влага, заедно с причината за неприятните миризми.

4. Почистете петната

Матраците обикновено получават три вида петна: от кръв, урина и това, което ще наречем “други телесни течности.” Макар че е най-добре петната да се третират веднага, понякога сънят се оказва по-важен. Можете да ползвате търговски препарати или домашни рецепти за целта.

5. Обърнете матрака си и повторете стъпките от 1 до 4

Трябва да обърнете матрака и да го почистете също толкова старателно и от другата му страна. Не желаете да вършите половинчата работа, нали?

6. Защитете го

Тъй като почистването на матрака е много трудна задача, препоръчваме да използвате олекотена матрачна обвивка. Пазете го, за да не се налага да минавате през трудното упражнение на почистването твърде често.

Ако пък се затруднявате с тази наистина сложна операция, винаги можете да се обърнете към професионалистите. В София има доказани във времето специалисти, които ще подходят с топло отношение към вашия проблем. С целия си професионализъм, те ще се постараят да ви предложат най-качественото почистване на възможно най-ниската за това цена.

Не забравяйте, че чистотата е не просто лукс, тя е въпрос на вашето здраве. Живейте добре и спете спокойно!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори