Когато имате домашни любимци, се случват инциденти у дома. За съжаление, понякога това означава, че тези инциденти се случват на вашите мебели. Но всичко не е загубено. С няколко съвета можете да запазите дивана си в добро състояние и да се чувствате удобно. Обновете вида на дивана с нашия пътеводител за премахване на петна и козина и скриване на износване и разкъсване.

Премахване на петна и миризми

Ако току-що сте забелязали, че вашият любим приятел с четири крака е оставил своята „визитка на вашия тапициран диван, може да мислите, че почистването е невъзможно. Но с няколко удобни трика в ръкава си, можете да възстановите дивана до предишното му състояние.

1. Попийте го. Най-напред попийте колкото се може повече от течността. Не търкайте, тъй като това може да увреди тъканта. След това трябва да се постави кърпа, за да абсорбира това, което е останало. Това ще помогне за намаляване на всякакви миризми и ще направи процеса на премахване на петната по-лесен.

2. Проветрете възглавничките. Извадете на въздух от някои от сменяемите части на вашия диван, включително възглавничките.

3. Почистване на място или измиване. Преди да приложите почистващи разтвори на дивана, проверете инструкциите на производителя. Ако инструкциите сочат, че детергентите са подходящи за употреба, нанесете почистващ препарат, предназначен специално за тапицерията. След това внимателно попийте на място и изплакнете с вода, ако е необходимо. Избягвайте почистването с пара в този случай, тъй като топлината може да причини появата на петна.

4. Неутрализирайте миризмите. Содата за хляб може да ви помогне да премахнете петна и миризми. Можете също така да приложите ензимен спрей, който е предназначен естествено да премахва миризмите. Оцет, ако е безопасен за вашата специфична тъкан, също може да помогне.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори