Всяка една мека мебел е ръчно изработена от уважавани занаятчии и сме сигурни, че я обичате във възможно най-добро състояние! Така че можете да се наслаждавате на любимия си диван за много години напред, ако спазвате няколко полезни съвети за умна грижа.

Фиксирано покритие

Ако диванът ви има фиксирано покритие, редовното почистване с четка или дори лек вакуум ще го запази свеж и без прах. Ако случайно разлеете нещо върху дивана, не се паникьосвайте. Незабавно го избършете с чиста, суха кърпа, като внимавате да не протривате дамаската. Не трябва и да използвате абразивни почистващи препарати.

Заобикалящата среда

Ако диванът ви е изложен на слънчева светлина за дълъг период от време, например в зимна градина или пред слънчев прозорец, цветът на тъканта може да избледнее и да се влоши. Държането на мебелите ви до радиатор може да има същия ефект, така че оставете малко пространство между двете.

Краката на дивана

Използвайте влажна кърпа, потопена с топла вода, за да почистите дървените крака на дивана. Не използвайте детергент върху тях. Можете и да ги полирате от време на време с естествен восък.

Избор на плат

Всеки плат в колекцията на мебелните магазини има свои собствени уникални качества и композиция. Винаги обръщайте внимание на етикетите, за да разполагате с всички специфични указания за това как да се грижите за съответната тъкан. Този етикет обикновено се намира в долната част на дивана.

А когато вкъщи се случи неприятно събитие като разливане на питие или изпускане на храна, както и нанасяне на щети от домашен любимец, винаги търсете най-добрите фирми за почистване в града. Те ще ви помогнат да имате чист и красив диван дълги години!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори