С изискванията на днешния свят, поддържането на чист и санитарен офис или дом може да бъде истинско предизвикателство. По тази причина много хора избират да наемат професионална фирма за почистване, която да се ангажира с такъв тип задачи. И все пак, избора на правилната фирма за вашите нужди изисква познания за това какво да търсите и какви въпроси да зададете, преди да вземете решение. Ето какви са те.

  1. Уверете се, че компанията, която възнамерявате да наемете, е учредена и лицензирана. Потърсете уебсайта на фирмата, ако има такъв, или се свържете директно с екипа, за да попитате колко дълго е в бизнеса и в каква област е специализирана.
  2. Попитайте за застрахователно покритие. Фирмите за почистване трябва да имат застрахователно покритие в случай на щети в дома ви или трудови злополуки на някой от служителите.
  3. Попитайте за практиките за управление на контрола на качеството и всички гаранции, които компанията предлага. Ако не сте доволни от работата, която изпълнява, какви са вашите възможности за рекламация?
  4. Уверете се, че служителите, които компанията има, са наети на пълно работно време, а не подизпълнители или временно нает персонал. Дружество, което наема работници на пълно работно време, вероятно ще има по-малко проблеми с контрола на качеството и надеждността.
  5. Проверете, за да сте сигурни, че фирмата за почистване може да предложи честотата на почистване, която изисквате. Също така, попитайте за начините на плащане, за да сте сигурни, че тя ще приеме начин на плащане, който е удобен за вас.
  6. Поискайте консултация на място, за да можете да предоставите ясни и конкретни указания за това, което очаквате.
Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори