Много често диванът се превръща в център на нашия дом – той е изключително удобен, създава уют, топлина и чувство за несравним комфорт в помещението, в което се намира. Затова е важно не просто да избираме добре при неговата покупка, но и да го поддържаме във времето.

Както е ясно, диваните не се сменят всяка година, а за издържат изпитанието на дните, те трябва да бъдат внимателно обгрижвани. И е повече от ясно, че това включва ежедневни усилия. Не бива да рискуваме твърде много, като похапваме или пийваме върху него, застрашавайки качеството на тапицерията. По същия начин, би могло да се сложи и покривало, което позволява малко по-дълги интервали между по-мащабните процедури.

Процедури

През определен период от време е задължително да правите почистване на тапицерията, като най-сигурният начин за това е наемете специалисти, които ще се погрижат за дълбокото и качествено освежаване на дивана. Един професионален екип не само разполага с най-правилните за целта препарати, но и познава всички тънкости, които добре свършената работа изисква.

Знанието за това как правилно да почиствате тапицерията е още по-полезно, когато имате домашни любимци и деца! Преди да се обадите на специалистите, трябва редовно да я минавате с прахосмукачка, за да не се задържат мръсотии върху материята. При спешни случаи, дори можете да разчитате на някои подръчни средства, с които разполагате у дома.

Независимо дали ще се доверите на хората с опит в това занимание или първо ще опитате да премахнете нечистотията сами, не забравяйте, че диванът е притегалната точка на жилището. И наистина се нуждае от добра грижа. Бъдете отговорни собственици на красиви и чисти мебели!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори