Почистването чрез парочистачка може да бъде екологичен начин за премахване на мръсотия и петна от вашия диван и друга мека мебел. Такива като столове, секции, табуретки и дивани са сравнително прости за поддържане с подходящото оборудване и малко ноу-хау.

Предимството на парата 

Парочистачката помага за премахване на замърсявания и петна, които могат да накарат дивана да изглежда мрачен и непривлекателен. С редовното почистване с пара може да се удължите живота му. И тъй като този метод просто използва чиста, гореща вода, не са необходими сурови химикали, които да увреждат материята.

Въпреки това, някои машини за почистване с пара могат да използват с разтвор, разработен специално за тази цел. Това може да е опция, ако трябва да премахнете миризми, както и упорити петна.

Как да го направите 

Пригответе се за почистване с парочистачка, като първо проверите инструкциите за грижа за мебелите. Следвайте и указанията, за да подготвите машината. Парочистачката трябва да достигне определена температура, за да дезинфекцира повърхността на тапицерията. Извършвайте бавни, внимателни движения, за да сте сигурни, че не нанасяте щети върху тапицерията. Оставете дивана да изсъхне напълно, преди да седнете на него.

Не забравяйте, обаче, че за диван, който е стар или има твърде много в мръсотия и упорити петна по себе си, най-добре е да се обадите на специалистите. Екипът на www.chistimebeli.com има професионално ноу-хау за почистване на дивани и всякаква мека мебел и е винаги на разположение, за да ви накараа да се чувствате по-комфортно и чисто в собствения си дом. Осигурете си най-доброто!

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори