Да притежавате мебели от еко кожа има своето значително предимство както в качествено отношение, така и в случаите, в които говорим за несравнима визия и стил. Тяхното почистване, обаче, е малко по-специфично, поради което се нуждаете и от повече информация за това какво трябва да вършите от своя страна, за да ги запазите за максимално дълго време.

Понякога грижате за мебелите от кожа може да бъде по-трудна, но с правилните методи ще се радвате да удължите живота на всеки вид тапицерия.

Прахосмукачка

Всеки вид кожа може да бъде замърсена лесно. Ето защо е от изключителна важност редовно да минавате своя диван с прахосмукачка, без да чакате върху него да се натрупа твърде много мръсотия.

При петна

Кожата е един от тези особени материали, където по-малкото всъщност е повече. Със сигурност не искате да използвате прекалено много вода или твърде груб разтвор за почистване, тъй като може да предизвикате изсушаване и напукване. Третирайте само точите, които са замърсени, с мокра кърпа и сравнително слаб по действие препарат.

Мухъл и плесен

За упорити петна и мухъл, можете да използвате малко мек алкохол върху вашите мебели от изкуствена кожа. За истинската кожа, обаче, този метод е краен. Вместо това използвайте оцет и воден разтвор, без да търкате твърде силно.

Специална грижа

Използвайте продукти за намазване на дивана често, за да предпазите кожената си тапицерия от напукване. 

Ако пък не сте сигурни, че можете да се справите добре сами при поддръжката на мебел от еко кожа, винаги можете да се обърнете към специалистите в областта, които са готови да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат с поддръжката и практически.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори