Велуреният диван изглежда привлекателен и изтънчен, но само докато се поддържа чист и свеж. Това може да се осъществи с редовно бързо почистване и четкане, както и с периодично по-дълбоко почистване. Ако диванът е нов или сравнително чист, той може да бъде третиран с няколко защитни покрития, които могат да бъдат закупени от местен магазин за железария. По-старите и по-мръсни мебели, обаче, очевидно изискват по-сериозно почистване, така че тук са предложени няколко решения.

Защитен спрей

Използвайте защитен спрей, който е безопасен за велур. Въпреки че не е съвсем лесно, третирането на дивана с такъв ще ви помогне да предотвратите задържането на постоянни петна.

Някои защитни спрейове са на водна основа, докато други са синтетичен разтворител. Обърнете се към инструкциите, съпътстващи покупката, за да видите какъв вид почистващи препарати са безопасни за вашия диван. Но имайте предвид, че ако е съвсем нов, такива операции могат да доведат до анулиране на гаранцията.

Проветряване

Почиствайте в проветриви помещения. Парите, изпускани от аерозолния спрей, могат да бъдат вредни по много начини и винаги трябва да се избягват, доколкото е възможно. Не забравяйте да отворите всички прозорци и да използвате толкова много вентилатори, колкото са на разположение у дома ви.

Последователност

Чистете старателно всяка част на дивана, докато получите желания резултат. Оставете да изсъхне поне 12 часа. Правете това често.

В случай, че не сте напълно сигурни дали поддържате своя велурен диван по най-правилния начин, имаме добра новина. А тя е, че разполагате с достъп до доказани във времето професионални фирми за почистване на мебели, които знаят точно от какво се нуждаете. И ще ви помогнат да го получите ефективно и на достъпна цена![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори