Вероятно на всеки се е налагало да се опита да почисти дивана или фотьойлите вкъщи. А за семействата, които имат малки деца или домашни любимци, това е ежедневие и необходимост. Стандартното домашно почистване и пране на мека мебел понякога не дава желания резултат и тогава идва моментът, когато трябва да се обърнем към все по-популярното сухо пране и професионалисти, които да извършат услугата.

Сухото пране е изключително подходящо за мека мебел, включително за мебели, които не биват да бъдат мокрени. То включва предварително дълбочинно почистване чрез прахосмучене и след това повърхностно нанасяне и обработка на слой пяна. Технологията на сухото пране позволява изключително бързо изсъхване, защото пяната не прониква в дълбочина, и максимално щадене на дамаските, като накрая оставя приятен аромат. По-малко от час след почистването ще можете да се наслаждавате на крайния резултат, удобно седнали в самия диван или кресло.

Забързани в ежедневието си, нека не забравяме, че комфортът идва с чистотата. Сухото пране е чудесна алтернатива на традиционните методи на почистване. Към него се обръщат все повече домакинства и фирми, които искат конкретни и бързи резултати. То не е екзотика, а вече се предлага от редица професионалисти в областта на достъпни цени.

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори