Какво значи сухо пране ?

В забързаното ни ежедневие често се налага качествено и бързо почистване на дивана, столовете, седалките на колата. Често този процес е съпроводен от много вода, препарати, време и нерви. Но съществува достъпна и сигурна алтернатива – сухото пране.

Сухото пране представлява обработка на дадена повърхност с пяна, като предварително повърхността е преминала дълбочинно почистване (прахосмучене). Сухото пране се различава от стандартното пране на мека мебел – то е много по-безвредно и пазещо околната среда, а почистените дамаски не се нуждаят от изплакване или дълго съхнене и са готови за употреба след по-малко от час. То е подходящо и за почистване на мебели, които не бива да бъдат мокрени, защото пяната не прониква в материята. Сред останалите му предимства са щадящото въздействие върху дамаската, което предпазва от ранно износване, и приятният лек аромат, който остава след почистването. Така може да забравите за неуспешните предишни опити да почистите мека мебел или седалките в колата.

Редица фирми за почистване предлагат сухо пране на конкурентни цени, като така то вече не е лукс или рядкост, а част от ежедневието. Услугата е изключително популярна в последните години и има широко приложение при почистване на офиси, домакинства, киносалони и различни превозни средства. Доверете се на сухото пране като начин за бързо, безопасно и ефективно почистване, което ще Ви спести време, средства и стрес.

Обадете ни се и ние ще изперем дивана или колата Ви бързо и професионално – ☎️0898228193

Запитване за Цени
Позвънете
Специална цена почистване на дивани и мека мeбел:

25 лева на диван

   

 Позвънете на телефон : 0898228193

 

затвори